İZMİT İLE KARDEŞ OLUYORUZ

Belediye Meclisi Mart olağan Toplantısı’nda İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar alındı. İzmit Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, alınan karar neticesinde ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımlar atılabileceğini söyledi.

Belediyemizden gelen kardeş belediye talebine olumlu cevap vermesi durumunda kardeş belediye olacağımız İzmit Belediyesi ile sosyal, kültürel ve şehircilik alanındaki tecrübelerinden, başarılı çalışmalarınızdan faydalanacağız.

Belediye Başkanımız Mustafa Allar yaptığı açıklamasında ”Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdik, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanımız Sayın Hasan Yel ve AK Parti İzmit Belediye Meclisi Üyemiz Sayın Hayrettin Ünlü ve Kocaeli Geredeliler Derneği Yönetim kurulu üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayrettin Ünlü Kardeşimizin destekleriyle bir adet hibe su tankeri sözünü aldık. İlçemize hayırlı olsun. İzmit Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan Beye teşekkür ediyorum” dedi.