KEÇELİ SUYU İHALESİ 30 MART´TA

Mengen, Eskipazar ve Gerede Belediyesi arasında muvazaalı durumda olan Keçeli Suyunun yapılan protokolle Mengen Belediyesi ve Gerede Belediyesi yüzde 50-50 olarak tahsisine karar verilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mustafa Allar İller Bankası Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret etmiş ve yetkili ağızlardan keçeli suyunun ihalesinin yakın zamanda yapılacağına dair sözü almıştı. Son gelişmelerde ise İller Bankasının Keçeli Suyu İhalesini 30 martta yapacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ‘’Başta Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü olmak üzere üzerinde çok durduğumuz ve ilgili müdürlüklerle yaptığımız görüşmelerde, keçeli suyu çalışmalarımızı hamdolsun iyi bir noktaya getirdik. Uzun zamandır işin peşini bırakmıyoruz, Milletvekilimiz dahil çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. İller Bankası, Keçeli Suyu ihalesini 30 Martta gerçekleştirecek. Bu bağlamda emeği geçen başta Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonra Keçeli Suyu boşa akmayacak. Allah’ın izni ile en kısa sürede çalışmaları bitirerek halkımızın çok arzuladığı Keçeli Suyunu ilçemizde musluklardan akıtacağız. İlçemize Hayırlı Olsun” dedi.