GEREDE BELEDİYESİ İLE OKULLAR HAYAT OLUYOR

Gerede Belediyesi, eğitime yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat veriyor. İmzalanan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında ilçedeki anakolu, ilkokul, ortaokul ve liselerin ihtiyaçları gideriliyor.

Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında sosyal faaliyet, spor alanlarının ve öğrencilerin ihtiyaçlarına binaen çalışmalar yürüten Gerede belediyesi, son olarak Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’nün de gayretleri sonrası eğitim öğretime açılan Bahçelievler İlkokulu’nun bahçesine basketbol, futbol ve voleybol sahalarının yanı sıra çocuk oyun grupları da yaptı.

İlçedeki okullara zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerle söyleşilerde bulunan ve eğitimcilerle istişare eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğrencilerin ve eğitim camiasının okullarının ihtiyaçları ile ilgili taleplerini birer birer yerine getiriyor.

EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Belediye Başkanı Mustafa Allar, "Okullar Hayat Olsun" projesiyle eğitime yönelik yatırımlar yaptıklarını ve okulların önemli ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek, eğitime yönelik yatırımları çok önemsediklerini ve çocukların daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretimlerini yapabilmeleri için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydetti.

Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğu gerçeğinden hareket ettiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bu kapsamda çocuklarımıza, daha ferah ve daha huzurlu bir eğitim yuvası sunma adına başlatılan Okullar Hayat Olsun projesiyle çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yüzlerini güldürme gayretindeyiz. Okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek imkânlarımız ölçüsünde gideriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına okullarımızın çehresini değiştirecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.