15 TEMMUZ ŞEHİDİ FATİH KALU´YU ZİYARET ETTİLER

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında ilçemizde 11 Temmuz günü düzenlenen etkinlikler; Şehir Mezarlığında 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Fatih KALU’nun kabrinin ziyaretiyle başlayan program aynı kabristanda bulunan terörle mücadele şehitlerimiz Yakup SARI ve Lokman HASÇELİK kabirlerinin ziyaret edilmesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Fatih KALU’nun ailesinin ziyaret edilmesi ve Aziz Şehitlerimiz için Yeni Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulması ile devam etti.

Etkinlikler çerçevesinde ilk olarak Şehir Mezarlığında bulunan15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Fatih KALU’nun kabrini ziyaret eden Kaymakamımız Cengiz ÜNSAL’a, Belediye Başkanımız Mustafa ALLAR, Cumhuriyet Başsavcısı Ali DOKUMACI, Garnizon Komutanı V. Ferhat ŞEN, İlçe Emniyet Müdürü Mesut ASLAN, Daire Amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar da eşlik etti.