ARAÇ FİLOSU HAYRAN BIRAKTI

14 Temmuz Cuma günü Gerede Belediyesi’nin aldığı araçların açılışı yapıldı, mehteran konseri verildi. Araç filosu açılış töreninde tamamlanan ve devam eden icraatlardan bahseden Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık piyasa değeri 6 Milyon Lira olan 37 adet hizmet aracımızı ilçemize kazandırdık. Bunların bir kısmı hibe bir kısmını ise ihale yöntemiyle satın aldık. Geredeli hemşehrilerim her şeyin en iyisine layıktır” dedi. Daha sonra araç filosunun açılış yapılarak araçlar gezildi. Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından protokole araçlar tanıtıldı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ise yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek alınan Gerede’ye hayırlı olmasını temenni etti. Programın sonunda binlerce misafire açık alanda yemek ikram edildi. Düzce Belediyesi Mehteran Takımı Konseri 45 dakika sürdü ve Gerede Halkı tarafından çok büyük alkış ve beğeni aldı.