KÜPÇÜ´DEN İKİ YENİ TESİS DAHA

İlçemizin Dayıoğlu ve Bahçelievler mahallelerine sağlık hizmetleri için iki yeni bina inşaatına başlandı. Arsaları Gerede Belediyesi tarafından tahsis edilen Bahçelievler mahallesinde 112 istasyonu ve Dayıoğlu Mahallesinde Toplum Sağlığı Merkezinin inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hizmetlerin İlçeye kazandırılmasında büyük emekleri olan T.B.M.M Divan Katip Üyesi ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü yaptığı açıklamada; İlçemize bu hizmetleri halkımızın bize verdiği desteği arkamıza alarak yapıyoruz, gerçekleştirilen hizmetlerin uyumlu bir beraberlikle mümkün olduğuna dikkati çeken Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü hizmetlerimizin tamamı başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve de hükümetimizin işbirliği ve el ele vermesi sayesindedir.

112 İstasyonu,  Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi yapımı amacıyla arsalarının tahsisinde verdiği destek ve gayretlerden dolayı Gerede Belediye Başkanımız Mustafa Allar’ a teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaatın tamamlanmasıyla ilçe halkının hizmetine girecek olan hizmet binaları ilçe halkımıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.