UYGULAMALI BİLİMLER DE MEZUNİYET SEVİNCİ

A.İ.B.Ü. Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerine mezuniyet töreni düzenledi. 11 Mayıs 2018 Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde düzenlenen törene Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Muhammet Kürşat Ergün, A.İ.B.Ü. Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Kadir Murat Altıntaş, Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur Yüksekokul Müdür yardımcıları ve Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.  A.İ.B.Ü Üniversitemiz Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Kadir Murat Altıntaş, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Mustafa Allar birer konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken “ Mezun olan öğrencilerimizin kendi ülkelerine ailelerine hayırlı birer evlat, ülkelerine hayırlı birer iş insanı olmalarını diliyorum, mesleki bilginizi artırın, görgünüzü artırın ama her zaman bilgi tek başına yeterli değildir. Bilginin yanında hikmetli ve irfanlı da olun. İnsanlara hayırlı hizmet edebilmek için gayret edin. Bu mesleklerinizi bu millete, insanlara hizmet etmek için kullanın. Aslolan insanın erdemli, faziletli ve ahlaklı olmasıdır zaten her biriniz de öylesiniz. Hayatta çok zorluklarla karşılaşacaksınız. Hayat her zaman eğitim hayatınızda olduğu gibi problemsiz, neşeli olmayacak, Siz hiçbir zaman doğruluktan ayrılmayın, inanıyorum ki içinizden ülkemizin bekası ve geleceği ile ilgili büyük projelere imza atacak gençlerimiz çıkacaktır. Görev ve sorumluluk bilinciyle ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı doğabilecek her türlü düşünce ve tehlikeye karşı dik ve omurgalı durmalısınız ayrıca her birinize, sizi yetiştiren anne babalarınıza huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ederken, geleceğin sizlere sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Veliler ve öğrencilerin büyük sevinç yaşadığı mezuniyet töreninde, öğrencilerin mezuniyet belgeleri; hocaları, protokol üyeleri, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal tarafından takdim edildi. Daha sonra ise Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni kep atma törenin ardından müzik gruplarının canlı müzik performanslarıyla hemşehrilerimiz Harun Yoldaş ve Mustafa Demir tarafından verilen konser salonu coşturdu.

Program öğrencilerin kep atmasıyla ve Gerede Belediyesinin veli ve öğrencilere yemek ikramıyla sonra son buldu.