4 OKULUMUZ TÜBİTAK BİLİM FUARI SERGİSİ AÇTI

İlçemiz de düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı kapsamında Esentepe Ortaokulu, Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeni Mahalle İlk-Orta Okulu ve Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Öğrencileri bütün hünerlerini ve zekâlarını sergiledi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve İlçe Eğitim Müdürü Erkan Çetin katıldı. Açılışlarda konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Ülkemizin ilerlemesi sizlerin sayesinde gerçekleşecek. Burada ortaya koyduğunuz buluşlar, incelemeler, araştırmalar gelecekte ilham kaynağı olacak. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, velilerimizi tebrik ediyor, onlara teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bütün standları tek tek gezerek incelemelerde bulunuldu, yapılan Projeler hakkında bilgi aldı. “Kendilerine olan özgüvenle Yaptıkları sunum ve hazırladıkları Projeler için Öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 4006 Tübitak Bilim Fuarında ilgi ve alakanın yoğun olduğu gözlemlendi. Fuarda bir hayli heyecanlı görünen öğrencilerimiz yapmış oldukları projeler hakkında denemeler de yaptı. Fuarda ayrıca yöresel ve Gerede’ye katma değer sağlayacak projelerde yer aldı. Standlarda geniş ve açıklamalı görseller ile ilgili detaylı bilgiler verildi.