ÖĞRENCİLER KEP ATTI

A.İ.B.Ü. Gerede Meslek Yüksek Okulu eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerine diploma ve kep atma töreni düzenledi. Gerede Şehir stadyumunda düzenlenen törene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bahattin Öztoprak, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra açılış konuşması yapan Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak; Okul hakkında bilgiler vererek mezun olan öğrencilere Gerede Meslek Yüksekokulu’nu, arkadaşlarını unutmamalarını ve arkadaşlarıyla irtibatlarını kesmemelerini dile getirdi. Bundan sonraki hayatlarında başarılarının daim olmasını temenni ederek,  mezuniyet programına katkı sağlayan bütün kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti. Mezun öğrenciler adına Makine Resim Konstrüksiyon programı son sınıf öğrencisi ve okul birincisi Doğan Can Kapan bir konuşma yaparak düşüncelerini dile getirdi. Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri yaptıkları projeleri (motorlu araçları) tören alanında sergilediler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek Gerede Belediyesi olarak Meslek Yüksekokulu ile yaptıkları işbirliği ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. “Turizm elçisi öğrencilerimizi her zaman bağrımıza bastık ve bundan sonra da bağrımıza basmaya devam edeceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak isterim. Gönül rahatlığıyla evlatlarınızı Gerede’ye yükseköğrenim görmeye gönderebilirsiniz” dedi.

Meclis çalışmasından dolayı törene katılamayan TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün yolladığı telgraf tören esnasında okundu. Meslek Yüksekokulunu başarıyla bitirerek mezun olan ve dereceye giren ilk üç öğrenciye hediyelerini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar verdi.

Konuşmalarını yapmak üzere sırayla kürsüye gelen protokol öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında vatana millete faydalı birey olmaları temennisinde bulundular.

Protokol konuşmalarının ardından Gerede Meslek Yüksek Okulu tarafından maddi ve manevi desteği esirgemeyenlere yönelik hazırlanan plaketler takdim edildi. Belediye Başkanı Mustafa Allar’da plaketini Gerede Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bahattin Öztoprak’ın elinden aldı.

Mezuniyet programı, mezuniyet belgelerini bölüm hocalarının elinden alan öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.