33. ŞAMPİYON S. M. DAYIOĞLU

Gerede Belediyesi tarafından bu yıl 33.sü düzenlenen, doğa harikası Esentepe Mesireliğinde Belediyemize ait futbol sahasında oynanan ortaokullar arası Futbol Turnuvasının şampiyonu S. Mithat Dayıoğlu Ortaokulu oldu.

Geleneksel Orta Okullar Arası Futbol Turnuvasının final maçlarının 07.05.2018 Pazartesi günü Esentepe Mesireliğinde gerçekleştirildi. Katılımın ve ilginin yoğun olduğu maçta 3.lük 4.lük maçı için karşı karşıya gelen M.Z.Güzelce Ortaokulu ile Gerede Ortaokulu arasında oynandı. Karşılaşmanın normal süresi 5-5 biten çekişmeli maçın uzatmalarında 3 gol atan M.Z.Güzelce Orta Okulu 8-5 kazanarak Turnuvanın 3.sü, Gerede Ortaokulu ise 4.cüsü oldu. Final karşılaşmasında ise S.M.Dayıoğlu ile Eyüp Özdemir İmam Hatip Orta Okulu arasında yapıldı. Final Maçının başlama vurusu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yaptığı Efsane Turnuvanın finalinde normal Süre 1-1 bitti. Kıran kırana geçen maçın uzatma dakikalarında gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltıların da çekişmeli geçtiği Maçta 3-2 Kazanan S.M.Dayıoğlu Orta Okulu 3. Ortaokullar arası Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Final maçını izlemeye, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Çetin, Recep Tok, İdari ve Mülki Daire Amirleri, Öğrenciler ve sporseverler katıldı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın yaptığı Açıklamada “Şampiyonu, 2.yi Turnuvaya Katılan Tüm Takımları, Öğretmenlerimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik Ederim” dedi. Yoğun yağmur yağışının başlaması sebebiyle kupa ve madalya töreni 08.06.2018 Cuma günü Gerede Belediyesi Melih Gökçek Kültür Merkezinde düzenlenecek.