REKTÖR BAŞKAN ALLAR´ I ZİYARET ETTİ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.  Mustafa Alişarlı ve beraberindeki heyet yatırım programına giren KYK Yurdu Alanı ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun kampüs alanı İle ilgili incelemelerde bulunmak üzere Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile görüşmek üzere İlçeye geldiler.

Yapılacak Çalışmalarla ilgili bilgi alışverişi yapan heyet Kampüs alanının genişletilmesi, kamulaştırılması ve yeni yapılacak 300 kişilik kız öğrenci yurdunun inşa edileceği alanı incelediler. Ayrıca kampüs alanının etrafını çevrelemek için yapımına başlanan İhata duvarları yapımı devam ediyor.

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar yeni yapılacak KYK yurdumuzu Rektörümüz ve yetkililerle yerinde inceledik. Gerede 2 yıllık yüksekokuluyla ve 4 yıllık Uygulamalı Bilimler yüksekokuluyla öğrenciler tarafından tercih edilen bir okul konumunda yeni açılan ve açılacak bölümlerimizle birlikte öğrenci sayımız artacağından şimdiden bu ihtiyacı karşılamak üzere tedbirler alıyoruz. Kampüs alanının ihata duvarlarını da yapılmasını sağlayarak çevreleyeceğiz.  Rektörümüze ve yetkililerimize yapılacak çalışmalarla ilgili göstermiş oldukları yaklaşımlardan ötürü şükranlarımı sunarız. İlçemize Hayırlı olsun dedi.