TEBRİK

TEBRİK

İlçemizin Kalkınması Noktasında Çok büyük Hizmetleri Olan, Yapılan Tüm Çalışmalarda Emeği Bulunan Geredemizin Gururu, Gerede’nin Evladı; AK Parti Bolu Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü Yeniden Milletvekili Seçilerek Bizleri Bir kez Daha Onurlandırmıştır. Kendisini En Kalbi Duygularımla Kutlar, Başarılı Çalışmalarının Devamını Dilerim.

Cumhur İttifakının hayırlı ve güzel sonuçlarını bütün Türkiye'de olduğu gibi Geredemizde de Bolu ve İlçeleri arasında %88.90 oyla rekor kırarak gördük. Bu süreçte Destek ve Dualarını esirgemeyen, oy veren; Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Bundan sonraki süreçte de devam edecek Cumhur İttifakının Ülkemize daha büyük kazanımlar getirmesini temenni ederim.

Mustafa ALLAR                                                                                                        Gerede Belediye Başkanı