GELENEKSEL HAYVAN VE EMTİA PANAYIRI TARİHLERİ AÇIKLANDI

Gerede Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen başlangıcı asırlar öncesine dayanan Gerede Belediyesi organizasyonuyla gerçekleştirilen "Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı" ilk etabı 14-15-16 Eylül 2018, 2. Etabı ise 28-29-30 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca Panayır alanındaki dükkânların ise kurulma işlemi bitirilip encümen huzurunda ihaleleri yapılacak.

Gerede’mize ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede’nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da; meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum" dedi.