ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın talimatıyla başlayan kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemizin birçok ihtiyaç duyulan yerinde tamamlanan kaldırım ve kilit parke çalışmaları Atatürk Bulvarı Sedef Pastanesinden Sabancı Yurduna kadar olan bölümün sağ ve sol taraf olmak üzere yaklaşık 1 Km’lik alanda ve Yeni Mahalle 100. Yıl Caddesinde devam ediyor.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte program dahilinde Kitirler Mahallesi Ceylan ve Çamdibi Sokak, Orta Mahalle Saraç Osman Sokak, Büyük Cami Sokak, Tarla Sokak ve Vuslat sokak,  Yeni Mahallede Merkez Camii Sokak’ta Kilitli parke çalışması yapılacak. Dayıoğlu Mahallesi’nde Osmanlı Caddesi, Köroğlu Caddesi, Seviller Mahallesi’nde Yeni Hal Sokak, H. Esat Gerede Caddesi, Sakarya Caddesi, A. Şahin Caddesi, Yeni Mahalle Nalbant Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, H. Baki Çevikoğlu Caddesi, Dereboyu Caddesi, Rüzgâr Sokak ve Mert Sokak’ta yıpranmış ve ekonomik ömrünü tamamlamış kaldırımlar yenilenerek kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulacak.

Yapılan Kaldırım ve kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Uzun zamandır şikayet konusu olan Atatürk Bulvarındaki kaldırımlarımızı yenilemek üzere çalışmalarımız başladı kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz. 4 yılda 100.000 ton sıcak asfalt attık. 100.000 m2 kilit parke taşı döşedik. Göreve geldiğimizde halkımızın ayağı çamura deymeyecek dedik ve bugün %90 seviyelerinde bunu başardık. Şu anda sadece yeni yapıların yapılacağı ve gelişime müsait yerlerde çalışmalar yapacağız. Bununda takipçisi olacağız”  dedi.