VEKİLLER GEREDE´DE

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın 19 Temmuz 2018 Perşembe günü İlçemize geldiler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses ve AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından çiçeklerle karşılanan Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın AK Parti İlçe teşkilatı ile bir süre sohbet etti.

Ardından Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin ve Ahmet Tabak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses İle birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Bolu Milletvekili Hemşehrimiz Fehmi Küpçü İlçe esnafı ile sohbet etti taleplerini dinledi.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü “24 Haziran seçimlerinin öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden temenni ediyorum, bize destek veren halkımıza teşekkürlerimizi bir kere daha borç biliriz. Elbette ki sandıktan çıkan neticeye ve milletimizin mahşeri vicdanına dün olduğu gibi bu günde güveniyoruz ve ülkemizin geleceği için karar veren ve bize destek veren seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. İnşallah neticesi hayır getirir ve güçlü ve lider ülke idealimizden geri adım atmadan yolumuza dün olduğu gibi yarında devam ederiz. Bu yaptığımız ziyaretler; varsa şikâyetlerin ve istek ve taleplerin dinlenmesi veya bir aksaklık varsa, halkımızdan bunları öğrenerek giderilmesi yönünde faydalı ziyaretler. Çalışmalarımızı halkımızın refahı ve mutluluğu için yapıyoruz ve elimizden gelenden daha fazlası için gayret sarf ediyoruz tüm hemşerilerimiz bizi samimi ve sıcak bir ortamla karşılıyor, tüm gayretimizle Gerede’mize hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.” dedi.