DÜKKANLARIN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 14-15-16 Eylül 1. Panayır, 28-29-30 Eylül 2.Panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle yapılacak.

28 Ağustos 2018 Salı günü saat:14.00´da Lunapark ,  29 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat:13.50’da Lokantalar , saat:14.30´da Kahvehaneler saat:14.40´da Pastanelersaat:15.00´da WC’ler ve  saat:15.30´da Köfterciler Encümen huzurunda Gerede Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak ihale ile kiraya verilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını ihale saatinden önce yatırarak dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kiralamaktan vazgeçenlerin geçici teminatları Belediyeye gelir kaydedilir.

Kiralanan Köfterci, Kahvehane, Pastane, WC, Lokanta dükkânları amacı dışında faaliyette bulunamaz.

İhale şartnamesi mesai saatleri içersinde Mali Hizmetler Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilir.

l Dokümanlar