GENÇ İMAM-HATİPLER GEREDE DE

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma yarışmasının Bolu finali Gerede ilçesinde yapıldı.

Gerede Yeni Cami de düzenlenen yarışmaya Bolu ve ilçelerinde bulunan İmam-Hatip liselerinde eğitim gören öğrenciler katıldı. Yapılan yarışmada Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yunus Emre Gül birinci olurken, Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Naci Yıldız ikinci, Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Berat Çil ise üçüncü oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Tarafından Bolu Genelindeki İmam Hatip Liseleri Arasında Düzenlenen Hutbe Okuma Yarışması İlçemizde düzenlendi tüm misafirlerimizi ağırlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. İlçemizde birçok âlim, hafız yetişmiştir. İlçemiz hafızlar diyarı olarak anılıyor bugünde genç öğrencilerimizi misafir ettik. Tüm Katılan Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dilerim” dedi.

Daha sonra yarışmada derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra program sona erdi.