EMİTT´TE GEREDE´NİN TANITIMI YAPILDI

Dünya genelinde 106 ülkeden 600 Tur operatörünün katıldığı ve stand açtığı, onbinlerce kişinin ziyaret ettiği İstanbul Tüyap Fuar Merkezi'nde başlayan ve dört gün süren Emitt Turizm Fuarı'nda Gerede İlçesi tanıtıldı.

Gerede Belediyesi'nin üyesi olduğu BAKAB (Batı Karadeniz Kalkınma Birliği) çatısı altında stant açan Gerede Belediyesi, ilçeyi uluslararası alanda tanıtma fırsatı buldu.

Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Personelinin görev aldığı ve dört gün süren fuarda, Turizmde önceliği olan Esentepe Mesirelik Alanı ve Arkut Dağı Kayak Merkezi için özel hazırlanan broşürler ve tanıtım filmleri ve CD leri ile turizmcilerin dikkati çekildi.  Ayrıca, Gerede'yi her yönüyle tanıtan broşür ve kitapçıklar Gerede çantaları içersinde standı ziyaret edenlere dağıtıldı. Deri halı, deri kemer, şak şak helvası ve deri tabloların da tanıtım için yer aldığı stantta, ziyaretçilere şak şak helvası ikram edildi.

106 Ülkeden 600 Tur Operatörlerinin bankoları ziyaret edilerek Gerede’yi tanıtan materyaller takdim edildi, dikkatler Gerede’ye çekildi. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "EMITT Fuarı dünyada ilk beşe giriyor, Doğu Akdeniz ve Avrasya Bölgesinin buluşma noktası. Her geçen yıl önemi ve ziyaretçi sayısı artıyor. Belediye olarak İlçemizi en güzel şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Fuara özel olarak hazırlanan tanıtım materyalleri fuarı gezmeye gelen tatilcilere dağıtıldı. Tur operatörleri ziyaret edildi. Bu attığımız adımlar küçük ama geleceğe dönük olarak birleştiğinde Gerede'miz için büyük adımlar. Gerede’yi her alanda olduğu gibi turizmde de geliştirmek amacıyla her alanda fırsatları değerlendiriyoruz" dedi.

Gerede Beeldiyesi standından ayrıca Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü’de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı çatısı altında İl ve İlçeleri tanıtarak Bolu’muzun genel tanıtımını yaptı.

GEREDE STANDINI BOLU VALİSİ AHMET ÜMİT ZİYARET ETTİ

Binlerce kişinin ziyaret ettiği Gerede  Standını Bolu Valisi Ahmet Ümit ziyaret etti. Söz  konusu ziyarette Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gerede Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlisi Hulusi Acar’dan fuar ile ilgili kısa bilgi aldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit’e özel hazırlanan Gerede’nin yöresel ürünleri ve tanıtım kitapçıklarının olduğu hediye paketi takdim edildi.