KAYNAŞMA YEMEĞİNE PROJELER DAMGA VURDU

AK Parti İlçe Başkanlığınca, kurulduğu günden bu yana görev almış Partililerin katıldığı yemek organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Bolu AK Parti İl Başkanı Nureddin Doğanay, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, 15 Yıl Belediye Başkanlığı yapan Ömer Baygın , İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve bugüne kadar görev almış tüm dava arkadaşları katıldı.

Düzenlenen yemek organizasyonunda konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’2023 Vizyonumuzu, 26 Yeni Projemizi ve 2014/2019 yılları arasında yaptığımız hizmetleri anlattık. AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin'e ve Yönetim Kurulu Üyelerine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim.’’dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın açıkladığı 26 proje Partililerden büyük alkış ve program sonunda memnuniyetlerini paylaştılar. Projelerin son şeklini almasıyla birlikte önümüzdeki günlerde hem broşürlerle hem de sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna açıklanması bekleniyor.