KAYAKLI KOŞU LİGİ 1. ETAP YARIŞLARI SONA ERDİ

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı tarafından Gerede Arkut Dağı' nda düzenlenen Gerede Kupası Kayaklı Koşu Ligi 1. Etap Yarışmaları sona erdi.

Yarışmalar sonrasında düzenlenen ödül törenine; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bolu GHSİM Müdürü Şerafettin Çilkara, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Kocakaya, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Ethem Çakır, Gerede Jandarma Komutanı Hüseyin Bağdu ve  Kayak Federasyonu Teknik Kurulu Üyeleri katıldı.

Doğa harikası Gerede Arkut dağında 5/6 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Kayaklı Koşu Ligi 1. etap Müsabakalarına 20 İlden 360 sporcu katıldı. İlçemizi müsabakalarda 18 sporcu temsil etti. Yarışmalarda sporcularımız 13 Altın, 7 Gümüş, 4 Bronz olmak üzere toplam 24 madalya kazandı.

Arkut Sporcu Eğitim Merkezi Sporcularımızdan;

U12 Bayanlar kategorisinde-Irmak Erdem 1. Betül Aktaş 2.

U12 Erkekler kategorisinde-İbrahim Salli Ayyıldız 1

U13 Erkekler kategorisinde-Hüseyin Efe Güler 3.

U14 Bayanlar kategorisinde-İrem Dursun 1.

U14 Erkekler kategorisinde-Kemal Çelik 1.

U16 Bayanlar kategorisinde-Özlem Ceren Dursun 1.

U16 Erkekler kategorisinde-Abdullah Yılmaz 1. Oğuzhan Ayyıldız 2.

U18 Erkekler kategorisinde-Salih Can Duman 3.

U20 Bayanlar kategorisinde-Ayşenur Duman 1. Oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, böyle önemli bir müsabakanın Gerede’nin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacağının altını çizerek, ‘’Şehrimiz ve kayak merkezimiz böyle müsabakalar için hazır. Kayaklı Koşu Ligi 1. etap yarışlarını hiçbir aksilik olmadan tamamladık. Milletvekilimiz Fehmi Küpçü ile birlikte Arkut Dağı’nın gelişimi ve daha büyük organizasyonların yapılabilmesi için mücadele edeceğiz. Organizasyonların sürekli ilçemizde yapılması için çalışacağız, biz Belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa, Belediyemiz imkânlarını sunmaya hazırız, bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum ” dedi.