GENÇLERDEN ALLAR´A BÜYÜK İLGİ

Gerede Gençlik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel oyunlarımızdan Ferfene Etkinliğine Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Allar, Gerede AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Allar; öğrencilerin isteklerini, taleplerini dinledi ve eğitim ile ilgili yapılan ve yapılabilecek konular hakkında istişareler yapıldı.

Başkan Allar; ’’Gençlik Merkezinde İlçemizde öğrenim gören öğrenci kardeşlerimizle buluştuk, öğrencilerimizden tarafımıza iletilen istek ve talepleri dinledik, eğitim ile ilgili yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Davetlerinden dolayı Gerede Gençlik Merkezi Müdürümüz İlhan Şimşek’e, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Mustafa Kocakaya’ya ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize Gerede Gençlik Merkezini kazandırarak ne kadar güzel bir iş yaptığımızı burada pırıl pırıl gençlerimizi görünce anlıyoruz, gençlik merkezinin yapımında ve gençlik merkezinin Gerede’ye kazandırılmasında verdikleri desteklerden dolayı Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Program sonrası öğrenciler, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getirerek davetlerine icabet ettikleri içinMilletvekili  Fehmi Küpçü’ye,  Belediye Başkanı Mustafa Allar’a ve İsmail Çetin’e Teşekkür ettiler.