YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın gayretleriyle Gerede’ye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan işletme ihalesinin ardından yetkililer son hazırlıkları tamamlayarak Yaşam Merkezini hizmete açtı ve yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, zumba, pilates ve cafe olarak faaliyete başladı.

Yüzme Havuzuna Şehidin İsmi Verildi

Gerede Belediyesi Meclisi Şubat ayında yapılan toplantıda oy birliği ile 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İsmail Coşkun’un ismini verdi.

Şehit İsmail Coşkun Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Gerede ve çevre ilçelere hem fitness hem yüzme havuzu olarak hizmet veriyor. 7’den 70'e antrönerler eşliğinde hizmet verirken, yüzmede 6-14 yaş grupları ile yetişkin gruplarına özel dersler veriliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada;  “Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzme havuzuna Belediye Meclisince 1993 yılında Mardin Mazı Dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan hemşehrimiz İsmail Coşkun’un ismini verdik. İlçemizde sosyal faaliyet anlamında büyük bir talebi karşılayan yüzme havuzu hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor.  Yüzme havuzuna gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.