LİSELER ARASI 1.FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

Gerede Belediyesi tarafından organize edilen liseler arası 1.futsal turnuvası başladı. Gerede Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada ilk karşılaşmalar gerçekleştirilerek, yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

Turnuvaya Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi, Gerede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gerede Fen Lisesi, İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gerede Anadolu Lisesi katıldı. Dün oynanan karşılaşmalar şu şekilde sonuçlandı; Esentepe Aşçılık M.T.A.L 0-2 Gerede Anadolu Lisesi, İ.Hilmi Koçbeyoğlu M.T.A.L 7-3 Gerede M.T.A.L, Gerede Fen Lisesi 2-4 H.Sadık Öztosun Anadolu Lisesi . Grup maçlarının sona ermesiyle birlikte Gerede Anadolu Lisesi, H.Sadık Öztosun Anadolu Lisesi, Gerede Fen Lisesi, İ.Hilmi Koçbeyoğlu M.T.A.L yarın finale yükselen takımlar oldu. Yarı final müsabakaları ise 11 Mart Pazartesi günü Saat:11.00’da  oynanacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada, turnuvaya ilçemizde bulunan güzide okullarımızdan 6 takım katıldı. İlçemizdeki liseler arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya katılan tüm okullarımıza başarılar dilerim’’ dedi.