İLÇE MEZARLIĞINDA VATANDAŞLARA LOKUM İKRAM EDİLDİ

Gerede Belediyesi mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nde Şehir Mezarlığına ziyarete gelenlere lokum ikram etti. Gerede Belediyesi’nin organize ederek geleneksel olarak düzenlediği lokum dağıtımında yaklaşık 100 Kg. lokum ikram edildi.

İlçe mezarlığını ziyaret eden vatandaşlar, vefat etmiş aile büyüklerine ve yakınlara dualar okurken, mezarlık çıkışına kurulan stantta,  lokum ve gül suyu ziyaretçilere ikram edildi. Yaklaşık 2000 kişinin ziyaret ettiği şehir mezarlığındaki bu uygulama ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Vatandaşlar böylesine anlamlı uygulama için başta Belediye Başkanı Mustafa Allar’a ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline teşekkür ettiler.

Lokum ikramında bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Şehir mezarlığımıza vefat eden yakınlarını ziyarete gelen hemşehrilerimize mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaib Kandilinde lokum ikram etmeyi devam ettiriyoruz. Yaptığımız bu uygulama hemşehrilermizin de beğenisini kazanıyor. Bu vesile ile öncelikle tüm İslam Âleminin Regaib Kandilini kutlar İlçemize, Ülkemize ve tüm Müslümanlara Cenabı Hak’tan hayırlar getirmesini niyaz ederim” dedi.

Gerede Belediyesi Kandil Akşamı Merkez Yeni Camiide akşam namazına müteakip okutulan Mevlidi Şerif Programının ardından cami çıkışında vatandaşlara Kandil Simidi ikram etti.