ALLAR; ESNAF İLE KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gerede Belediye Başkanı ve Ak Parti Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. İlçe teşkilatı,  kadın kolları, gençlik kolları, tüm kademeler, yeni belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte Orta , Seviller, Demirciler ve Yeni Mahalle’de bulunan dükkânları tek tek ziyaret eden Allar, hemşehrileri tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.

Ziyareti sırasında Başkan Allar'a yoğun ilgi gösteren esnaflar Başkan Allar’ı ilk günkü gibi sıcakkanlı ve samimi bulduklarını ifade ettiler. Başkan Allar’ın günün her anında ulaşabilir olduğunu ifade eden esnaflar,  başkanımız bir telefon kadar bizlere yakın, ne zaman arasak telefonlarımıza cevap verir ve istek ile taleplerimizi en kısa sürede çözmek için elinden geleni yapar dediler.

Gerede Belediye Başkanı ve AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayı Mustafa Allar  ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Bizim tek bir amacımız var, o da memleketimize hizmet etmektir. Bu bağlamda çok güzel projeler hazırladık. Hazırladığımız projeleri geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yeni dönemde de hayata geçireceğiz. İlçenin ve esnafımızın sorunlarını en iyi biz biliyoruz, sorunları yine biz çözeceğiz. Esnafımızın bize gösterdiği teveccüh bizim için en büyük güç “ dedi.