ORMAN; " YAZ KAMPI GEREDE´DE OLACAK ´´

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ilçemiz Gerede’ye gelerek Esentepe Otel’in tadilatı için start verdi. Restorasyon çalışmalarını kurban kesimi ile başlatan Fikret Orman, Otel’i Temmuz ayında açacağını ve Beşiktaş futbol takımının yaz kampını Gerede’de yapacaklarını ifade etti.

Siyah-beyazlılar tesislerin devreye girmesiyle iki yurt dışı kampının en az birisini Gerede'de yapıp, tasarruf etmeyi amaçlarken yabancı takımların burada gerçekleştireceği kamplardan da para kazanmayı hedefliyor. Özellikle Avrupa ve Arap kulüplerinden Gerede Tesisleri için talep gelmesi bekleniyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Değerli hemşehrilerim, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman yaşanan gecikmelerden dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, anlaşma yaptıkları firma ile bunu telafi edeceklerini ifade etti. Biz Gerede’mizin hukukunu koruyarak bugüne kadar ki süreci yasalar çerçevesinde uyguladık. Bundan sonrası inşallah Gerede’miz için daha güzel olacak. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve yetkili firma bugün program düzenleyerek kurban kesti ve restorasyon çalışmalarını başlattı. Temmuz ayına yetiştirerek Beşiktaş Futbol takımını kampa getirecekler. İlçemize hayırlı olsun” dedi.