BAŞKAN MUSTAFA ALLAR, MAZBATASINI ALDI

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ikinci kez Gerede Belediye Başkanı seçilen Mustafa Allar mazbatasını aldı. AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimlerde ikinci kez seçilen Mustafa Allar, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte adliyeye giderek mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin ve teşkilat mensupları da yer aldı. Mazbatasını teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Allar, “Öncelikle Gerede halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu mazbata Gerede Halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Gerede’mize hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için de elimizden geleni yaptık. Bu beş yılda yaptıklarımızı zaman zaman size anlattım. Bu süreçte bizlerle beraber bu hizmetlere katkı sağlayan bir önceki belediye meclis üyelerime buradan teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Mazbata Töreninin ardından Belediye Başkanlığı önünde hatıra fotoğrafı çektirilerek, belediye meclis toplantı salonunda mini bir toplantı gerçekleştirildi.