MUSTAFA ALLAR, TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Gerede Belediye Başkanlığı görevine % 47.01 oyla yeniden seçilen Mustafa Allar, vatandaşların, birimlerin ve kamu kurumlarının tebriklerini kabul ediyor. Her kesimden vatandaşı ağırlayan Allar, samimi bir ortamda hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan Allar’a başarı dileyen ziyaretçiler, kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

Gerede ile kurduğu gönül köprüsünü 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde seçmenlerin tercihiyle başkanlık koltuğuna yeniden oturan Başkan Allar, ikinci döneminin ilk günlerinde tebrikleri kabul ediyor.

Yediden yetmişe yüzlerce misafiri ağırlayan ve yoğun ilgiden memnun kalan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “31 Mart’ta milletimize karşı bizi mahcup etmeyen Yüce Mevlam’a hamd olsun. Kadınlarımız, gençlerimiz başta olmak üzere tüm Gerede, arkamızda durdu. ‘Sayın başkanım değil benim başkanım’ oldum. Her zaman olduğu gibi makamımız tüm hemşerilerime sonuna kadar açık. Randevu almadan tebrikleri kabul ederek, halkımızla görüşüyoruz. Hemşehrilerim, projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize ‘durmak yok yola devam’ dediğini bir kez daha tescilledi. İlçemiz için Hız Kesmeden Devam Edeceğiz." dedi.