MUSTAFA ALLAR ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Mustafa Allar Gerede 100.Yıl İlkokulu Sınıf Öğretmeni ve Öğrencileri ile görüştü.

Öğrenciler Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile ders konuları olan Yönetim, Yönetişim, Belediyecilik, Belediye Başkanı'nın Görevleri Hakkında görüşme gerçekleştirdiler. Başkan Mustafa Allar; öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Allar; “Bizlerde bu okul sıralarından geçtik. 80 kişilik yatakhanelerde bir soba ile o günün koşullarında öğrencilik yaptık. Ailelerinizin hangi koşullarda sizleri okuttuğunu asla unutmayın. Derslerinize iyi çalışın. Sizden beklentimiz sadece maddi başarı değil manevi olarak da donanımınızın olmasıdır. Vatanına, milletine ve diyanetine bağlı iyi bir nesil yetiştirmek olmalı.” dedi.

Sohbet sonrasında öğrencilerin taleplerini dinleyip sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı Mustafa Allar “ Öğrenci kardeşlerimize ders konuları hakkında bilgiler verdik. Çocuklarımızdan en büyük beklentimiz, geleceğe hazırlık yaparken özgüveni yerinde, araştıran, soru soran, okulunda ve mesleğinde en iyi ve en başarılı bireyler olmalarıdır. Sadece öğrenen değil, öğrendiğini de öğreten gençlere ihtiyacımız var, üzerinize düşen görev nedir öğrenci iseniz en iyi öğrenci olmak için çalışmanız lazım mücadele vermeniz lazım, büyüklerinize saygıda kusur etmemeniz lazım özellikle öğretmenlerinize karşı asla saygıda kusur etmemenizi özellikle istirham ediyorum.” dedi.

Görüşme sonunda Belediye Başkanı Mustafa Allar öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.