YENİ ÜYELERİN GÖREVLERİ BELLİ OLDU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından oluşan yeni dönem Gerede Belediye Meclisi Çarşamba günü ilk toplantısını yaptı. İlk toplantıda oluşturulması gereken Meclis Başkan Vekillikleri, Meclis Kâtip Üyeleri, İhtisas Komisyonları ve diğer görev dağılımları yapılan seçimlerle belirlendi.

Yeni dönemin ilk Gerede Belediye Meclisi toplantısı önceki gün gerçekleşti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın başkanlığını yaptığı Gerede Belediye Meclisi toplantısında, Belediye Meclis Üyeleri arasında görev dağılımları yapıldı.

Çarşamba akşamı gerçekleştirilen toplantıda gizli oy ile yapılan seçimlerin sonucuna göre yeni dönem belediye meclis üyelerinin görev dağılımı şöyle:

Meclis 1. Başkanvekili: Ergün Çakır

Meclis 2. Başkanvekili: Bahri Esen

Meclis Kâtip Üyeleri: Şeyma Bozkurt – Elven Çelik

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeleri: Ahmet Hamdi Coşkunyürek – Şeyma Bozkurt – Muhsin Ayeroğlu

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri: Ergün Çakır – Lütfullah Yıldız – Eşref Töngemen

Arsa Satış Komisyonu Üyeleri: Bahri Esen – Yılmaz Turçin – Ekrem İpek

Sosyal İşler Komisyonu Üyeleri: Elven Çelik – Uğur Kutlugün – Eyüp Yalçın

Encümen Üyeleri: Cihan Saraç – Ahmet Hamdi Coşkunyürek

Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği Üyeleri: Yılmaz Turçin – Cihan Saraç – Uğur Kutlugün – Eşref Töngemen – Hasan Ekici

Turizm ve Tanıtım Komisyonu Üyeleri: Cihan Saraç – Ahmet Hamdi Çoşkunyürek – Durmuş Ali Berber

Deri İhtisas Organize Sanayi Üyeleri: Mustafa Allar – Elven Çelik