EĞİTSEL OYUNLAR YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Spor Kulübü çatısı altında devam eden Eğitsel Oyunlar Kursu tarafından, Eğitsel Oyunlar Yarışması düzenlenecek.

Eğitsel Oyunlar Yarışmasına, Gerede Belediyesi tarafından 4 ay önce açılan ve kurs gören 5-12 yaş aralığında kurs antrenörü Gökhan Bartık tarafından seçilen 20 öğrenci katılacak. Yarışma kapsamında takım yarışmaları ve bireysel yarışmalar yer alacak. Yarışmalar önümüzde ki hafta 14 Mayıs Salı günü Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ” Belediye olarak her zaman gençlerimiz aktiviteler düzenliyoruz. Zihinsel ve fiziksel sağlıkları için spora alıştırmak, sporu yaşam biçimi haline getirmek maksadıyla eğitsel oyunlar kursu açtık. Çocuklarımızda ve velilerinde büyük bir memnuniyet oluştu. Yarışmalara katılacak yavrularımıza başarılar diliyorum”dedi.