FİKRET ORMAN İŞİ SIKI TUTUYOR

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gerede de yapımı devam eden Otel inşaatını ziyaret etti. Yapılan kongrede kulübün tekrar başkanı seçilen Fikret Orman sezon bitimi ile beraber ilk iş olarak Esentepe Otel inşaatını ziyaret etti.

Başkan Orman’a, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar eşlik ederken otel inşaatı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Allar yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ile birlikte Esentepe Otel’de yapılan ve yapılacak olan işlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ilçemize gelmesi bizleri son derece mutlu edecek. Bizler hem belediye, hem ilçe olarak Beşiktaş’ı ilçemizde ağırlamak için hazırız.  ” ifadelerini kullandı.