GİYMEDİKLERİNİZİ GİYENLER VAR

Gerede Belediyesi tarafından Ramazan Dede Bilgi Evi’nde gerçekleştirilen  “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli giysi kampanyasını,  Belediye Başkanı Mustafa Allar yerinde inceledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Ramazan Dede Bilgievi’nde oluşturulan hayır çarşısına yaptığı ziyaretle incelemelerde bulundu ve konuyla ilgili burada açıklama yaptı; “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz “Giymediklerinizi Giyecekler Var” isimli elbise dağıtım kampanyamız Ramazan Dede Bilgievi’nde devam ediyor. Kampanyamıza duyarsız kalmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim, onların sayesinde ihtiyaç sahipleri kampanyamızdan faydalanma imkânı buldular. Görevli arkadaşlarımız ise ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bir mağazadan alışveriş yapıyor duygusunu yaşatabilmek için büyük çaba ve gayret göstererek çalışıyorlar. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda Ramazan Dede Bilgievine gelerek, ihtiyaç duydukları elbiseleri alıyorlar. Kampanyanın yürütülmesini sağlayan Bilgi Evi Müdürlüğü personelime gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan ayının son haftası başlayan kampanya 01 Haziran Cumartesi günü sona erecek. 10 günde yüzlerce ihtiyaç sahibi getirilen temiz, ütülü ve kullanılabilir kıyafetleri alarak ihtiyaçlarını karşıladı.