PİKNİK ALANLARINDA BARBEKÜLER YENİLENDİ

Gerede Belediyesi tarafından peyzaj çalışması kapsamında Gerede Esentepe Mesirelik alanına yaz aylarının gelmesiyle açılan piknik sezonu için vatandaşların kullanabilmesi için yeni barbeküler konuldu.

Esentepe mesireliğinin daha önceden belirlenen muhtelif alanlarına kurulan Barbekü mangal setlerinde vatandaşlar mangallarını yapmaya başladı. Tasarımı ve pratikliği ile güzel bir görünüm kazandıran mangal setleri vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Yeni barbekülerin yanı sıra Esentepe’de piknik sezonu için gerekli tüm çalışmalar devam ediyor.

Konu ile ilgili yaptığı  açıklamada Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Gözbebeğimiz, Esentepe’miz için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Esentepe’ye gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için, temizliğinden çim biçimine kadar ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yeni barbeküleri Esentepe’mize yerleştirdik, hemşehrilerimize, misafirlerimize sağlıklı ve iyi günler diliyorum ” dedi.