TUVALET VE ŞADIRVANLARIN İHALESİ YAPILDI

Gerede Belediyesi, ilçe halkı ve camii cemaatlerinden gelen istekler doğrultusunda ilçede bulunan bazı camilerin tuvalet, şadırvanların tamiratı ve tadilatı için çalışma başlattı.

Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 11 Temmuz 2019 Perşembe günü Gerede Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Cami Bayan Tuvalet tadilat ve tamirat işleri ihalesi yapıldı. Çalışmalar önümüzde ki hafta başlayacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar; ”Camii görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda; Çataklı Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yukarı Tekke Camii Tuvalet ve Şadırvan, Dayıoğlu Camii Tuvalet ve Şadırvan, Yeni Camii Bayan Tuvalet tadilat ve tamiratına başlıyoruz. İhalemizi gerçekleştirdik, ihaleyi alan firma önümüzde ki hafta çalışmalara başlayacak ve çalışmaların yılsonuna bitmesini hedefliyoruz” dedi.