KURBAN KURALARI ÇEKİLDİ

Gerede Belediyesi monoray sistem kullanılarak yapılan ve işletmesi özel bir firmaya ihale edilen Gerede Belediyesi Mezbahanesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Her yıl Kurban bayramında vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği ve takdirini kazanan Belediye Mezbahanesinde kurban kesimi bu yıl kasap ve yardımcı personel ile birlikte hijyenik ortamda kurban kesme hizmeti verilecektir. Kurban Kesme bedeli olarak bu yıl Belediye Encümeninin aldığı karar gereği 200 TL olup, bu miktarı Emlak Servisine yatıranlar kuraya girdiler. Herhangi bir kontenjan ayrılmadan parasını yatıranlar arasında toplam 120 kişinin müracaatı neticesinde 06.08.2019 salı günü saat 14.00´da Gerede Belediyesi çok amaçlı salonda kura çekimi gerçekleştirildi.

Gerede Belediyesi Veterineri Hüseyin Bal´ın gözetiminde, kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen kura çekimi yaklaşık 1 saat sürdü. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında ; “ Öncelikle tüm İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ederim. Belediyemizce her yıl olduğu gibi bu yılda kurban kesimlerimiz mezbahanemizde sıhhi ve temiz bir ortamda kurban kesme hizmeti verecektir. Belediyemiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için her daim canla başla çalışmaktadır çünkü Gerede’miz her şeyin en iyisine layıktır.” Dedi.