ARASTA İHALEYE ÇIKIYOR

Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait olan, Kitirler Mahallesi 54/3 nolu parselde bulunan Arasta projesi 05 Eylül 2019 tarihinde ihaleye çıkacak.

Gerede Belediyesi tarafından yapımı planlanan Arasta projesi için ilk adım atılıyor. Toplam 2139 m² inşaat alanı bulunan arasta projesi bodrum + 2 olacak ve içerisinde 12 adet dükkân, 6 adet ofis, 1 adet kafeterya ve 1 adet Restoran bulunacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında “Kitirler Mahallemizde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış atıl vaziyette bulunan dükkânlar ve Kültür sitesi yıkılarak yerine şehir siluetine uygun tarihi görünümlü bir proje planlamaktayız, İhalesini 05 Eylül saat:14.00 Perşembe günü yapacağımız projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize ve hemşehrilerime şimdiden hayırlı olsun.   ” dedi.

İhale Kitirler Mahallesi Eski Hükümet Sokak No:2 adresinde 5 Eylül saat 14.00 da yapılacak.