ŞEHİR STADI ve ÇEVRESİ TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaptığı çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılması için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün büyük gayretleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek alınan Şehir Stadındaki çalışmalar tamamlandı. Tamamlanan çalışmalarda, Stadyumun tel örgüleri yenilendi, drenaj, zemin alt yapı düzenlemesi ve sentetik çim döşenmesinin yanı sıra, şehir stadyumunun içine çim yüzeyli tartan pisti de yapıldı.

STADIN ETRAFI YÜRÜYÜŞ YAPANLAR İÇİN DÜZENLENDİ

Stadyumun yanında bulunan eski tribünler kaldırılarak yerine kondisyon aletleri konuldu. Şehir stadyumunun çevre düzenlemesi ve asfaltı atılarak sporsever halkın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘’İlçe Stadı maalesef zamana yenik düşerek ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Geredespor maçlarını Bolu’da oynadı, özellikle Bölgesel Amatör Ligde iken çok sıkıntılar çekildi. Bizde gerekli girişimlerde bulunarak stat zeminini ve çevresini yenileyerek hizmete açtık. Geredespor artık maçlarını şehir stadımızda oynayacak. Profilden olan eski tribünler sökülerek, yerine kondisyon aletleri koyduk. Halkımız ayrıca burada yürüyüşler gerçekleştiriyor, sağlık koşuları ve yürüyüşleri yapıyor. Çevre düzenlemesini tamamladık, tüm halkımızın yararlanabileceği bir yapı ortaya çıktı. Amacımız gençlerin spor yapabilecekleri alan, halkımızın da sağlıklı yaşam alanlarında spor yapabilmelerini sağlamak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.